FAQ

Verkooppunten

Het is helaas niet meer mogelijk om het boek via deze website te bestellen. Bestellen kan via elk boekverkooppunt of online via websites als bol.com, bruna.nl, donner.nl of standaardboekhandel.be.

Bij bestelling van 10 exemplaren of meer komt u in aanmerking voor staffelkorting. Neem voor de mogelijkheden contact op met mike @ thuisbijallebei. nl

Hoe zit het met mijn privacy?

De door jou verstrekte persoonlijke gegevens die nodig zijn voor de betaling en verzending van het boek worden door mij niet gedeeld met andere partijen zonder jouw toestemming. Jouw gegevens zijn dus veilig.

Er wordt geen informatie verzameld over je surfgedrag. Wel maakt de webshop gebruik van cookies om je te herkennen zodra je weer op de website komt. Dit heeft als doel om je winkelwagentje gevuld te laten, mocht je nog niet afgerekend hebben. Mocht je de cookies willen verwijderen op je computer dan kun je dit doen via “Wis geschiedenis” of “Browsegeschiedenis verwijderen” in je browser.

Wat als ik niet tevreden ben?

Mocht je niet tevreden zijn met het boek dan hoor ik dat graag. Je kunt dan een mail sturen naar mike @ thuisbijallebei . nl

Als je wilt afzien van de koop dan mag je het boek binnen veertien dagen na ontvangst weer terugsturen. Het totale aankoopbedrag stort ik dan terug, mits ik het boek onbeschadigd weer ontvang. Zorg dus dat je dit goed inpakt voordat je het terugstuurt! De kosten voor het terugsturen komen overigens wel voor jouw eigen rekening.

Wil je de bestelling terugsturen?

  1. Stuur dan eerst een mail naar mike @ thuisbijallebei . nl en vermeld dat je het boek terug wilt sturen en wanneer je het boek besteld hebt. Vergeet ook niet je naam, adres en bankgegevens te vermelden.
  2. Binnen twee werkdagen krijg je een mail terug met daarin het adres waar je het boek naartoe kunt sturen.

Wat zijn de contactgegevens?

Kixote

mike @ thuisbijallebei . nl

KvK-nummer: 53779509

BTW-nummer: 132980952B01

Scroll naar boven