Aan alle gescheiden ouders van Nederland

Brief gescheiden ouders AfbeeldingVilla Pinedo is een stichting die als doel heeft om beschadiging van kinderen bij (v)echtscheidingssituaties te voorkomen of te verzachten.

Op hun website delen kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen. Daar is onder meer ook onderstaande open brief te vinden die Villa Pinedo samen met jongeren heeft opgesteld.

Hiermee willen zij volwassenen bewust maken van wat er in de hoofden en harten van deze kinderen omgaat tijdens een scheidingsproces. Perfect verwoord naar mijn mening. Oordeel zelf:

Open brief gecheiden ouders Villa Pinedo1Open brief gecheiden ouders Villa Pinedo2

2 gedachten over “Aan alle gescheiden ouders van Nederland”

 1. wat jij nu alles hebt geschreven is ook nu echt bij mij en ik voel me echt net als me hard is gebroken en dat is het ook en ik kan er niet tegen ik wil zo graag terug naar het jaar dan kan ik weer zien hoe ik blij was met me ouders en broertje maar in deze jaar en 2016 was dit allemaal gebeurd ):

  1. Thuis bij allebei

   Dat vind ik heel erg om te horen Elin 🙁 Konden we maar de klok terugdraaien he? Dat zou mooi zijn…

   Ik heb die brief niet zelf geschreven, die komt van Villa Pinedo. Kijk op hun website: http://www.villapinedo.nl. Daar kan je veel tips terugvinden en kan je in contact komen met andere kinderen die hetzelfde als jij hebben moeten meemaken.

   Ik wens je heel veel sterkte toe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven