Boekpresentatie Thuis bij allebei

Co-ouder Boekpresentatieposter kopieDe ‘geboorte’ van het prentenboek over co-ouderschap is bijna een feit. En omdat dat best gevierd mag worden, vindt op woensdagmiddag 28 oktober de feestelijke boekpresentatie plaats. Tischa Neve, de bekende kinderpsycholoog en opvoedkundige (bekend van radio, tv en meerdere boeken) geeft dan een lezing boordevol tips over opvoeden bij co-ouderschap.

Na de uitreiking van het eerste exemplaar van het prentenboek zal er ruimte zijn om na te praten onder het genot van hapjes en drankjes en ervaringen uit te wisselen met andere co-ouders. Voor kinderen (tot een jaar of 8) zal een speciaal programma worden verzorgd. De bedoeling is om een speciale poppenkastvoorstelling te laten plaatsvinden.

De lezing van Tischa Neve, boekpresentatie en de poppenkastvoorstelling beginnen om 16.00 uur en duren 45 tot 60 minuten. Als je hierbij aanwezig wil zijn dan kan je via het contactformulier een bericht sturen, waarna je per mail een toegangsbewijs krijgt toegestuurd.

Ben je geen co-ouder maar bijvoorbeeld scheidingsmediator of kindercoach en wil je ook bij de boekpresentatie aanwezig zijn? Dat is geen probleem natuurlijk, leuk zelfs!

Toegang is helemaal gratis. Maar let op, het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan!

 

Wanneer: woensdag 28 oktober 2015, 16.00 – 17.00 uur

Waar: Kinderboekhandel Ver Van Hier – Kleiweg 69 Rotterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven